Följa

Halloj därute i höststormarna! ❤️😱💌

I veckans avsnitt sveper vi igenom nya 33, dreglar över 400 och ger en uppdatering på -dl-katastrofen. Vi tipsar även om en dold funktion i !

Det, , , och mer. Häng med, vettja! 🎉
trevligmjukvara.se/s05e03

@_alexander_ @trevligmjukvara Vad satte ni ihop för trevliga skript för att lösa det? Blir ju nyfiken på tekniken!

@bjoreman @trevligmjukvara Absolut! Vi klipper i audacity, så vi tyckte att det vore smidigt om vi kunde använda dess inbyggda bookmarks/labels-spår (ctrl+b för ny bookmark). Sedan exporterar vi labels till txt.

Vi hittade mp3chaps (github.com/dskrad/mp3chaps) som vi anpassade lite så att den dels kunde läsa audacitys exporterade labels-format och dels så att den kunde slå ihop del 1 & 2 (vi klipper hälften var). Vår anpassade variant: github.com/trevligmjukvara/pro

@_alexander_ @trevligmjukvara Yay, Eyed3. Använder det själv för att verifiera om min kapitelapp gör rätt eller ej 😊

@bjoreman @_alexander_ @trevligmjukvara aah, häftigt! Den har jag ju stött på i mitt sökande efter en out-of-the-box-lösning för kapitel.

Jag gillar möjligheten att ha en unik bild per kapitel. Ett GUI är ju en stor fördel där känns det som.

@seb @_alexander_ @trevligmjukvara Har du tillgång till en Mac kan jag skicka dig en promokod så du kan testa. En annan typ av litet bidrag till podden.

@bjoreman @_alexander_ @trevligmjukvara tyvärr, ingen Mac så långt ögat kan nå här :D men tack så mycket för erbjudandet! 🙏

@bjoreman @seb @_alexander_ @trevligmjukvara vad är den skriven i? Kan man kanske porta den? Tänkte att lite Qt kunde passa...

@e8johan @seb @_alexander_ @trevligmjukvara Ska man porta finns det nog bättre lib att bygga på, typ Eyed3 och andra. Den här är i Swift och tar en del genvägar som funkar just för min app. Men jag har tänkt tanken att fler plattformar vore kul.

Sign in to participate in the conversation
Linuxkompis

En vänlig Linux-gemenskap för alla!