Show more

Bingin with Babish gjorde "Millionaire's shortbread" idag och det ser riktigt smaskigt ut!

youtube.com/watch?v=GWAY5i3CMp

Om du är student och har telefonenoperatören Fello bör du se över ditt abonnemang. De har utfört prissänkningar, men som alla andra säger de inget utan det är upp till dig att hålla koll och be om att få ditt abonnemang justerat.

Jag avslutade mitt konto hos Fastmail idag. Det kändes lite nervöst, tänk om jag glömt migrera något konto? :)

Vad är det med Mac-användare och att aldrig maximera sina fönster?

Hund boosted

Vårat forum använder sig nu av phpBB3 istället för FluxBB.

forum.linuxkompis.se

Temat är inte klart till 100%, men forumet är fullt funktionsdugligt. Skapa gärna ett konto och kom in i värmen!

Kan någon rekommendera mig en smidig plånbok för plats med 7±2 kort och som inte är tillverkad utav djurskinn? Syntetiskt skinn går väl bra, men funktion och kvalitet går alltid före form.

Jag bidrog till OpenStreetMap för nästan ett år sedan. Idag blev mina bidrag godkända!

Om de etiska alternativen ska ha någon chans mot Google Maps ska man inte behöva vänta nästan ett år på att ens bidrag ska granskas och godkännas. :(

Vad är era mål för 2020? Ett av mina mål är att informationsbanta, att begränsa antalet bitar som min hjärna behöver bearbeta. Min förhoppning är att stressa mindre och bättre kunna fokusera på vad som är viktigt och vad jag vill prioritera.

"I november förra året uppstod en allvarlig bugg när vissa exporterade sina bilder och videor från Google Photos. Verktyget inkluderade emellanåt videor från andra användares arkiv i exporten."

swedroid.se/google-photos-inkl

Idag har jag haft min första lektion i bugg, foxtrot och vals på dansskolan. Jag har förmodligen aldrig varit så obekväm någonsin, men jag hoppar att det släpper. :)

I veckan ska jag börja med det nya forumet, jag ser fram emot lite mer aktivitet i vårt forum framöver när det är klart.

Show more

Hund's choices:

Linuxkompis

En vänlig Linux-gemenskap för alla!