Show more

Är det någon som har koll på promenadskor för vinterförhållanden? Jag är på jakt efter nya till vintern.

Mina gamla skor från Salomon håller fötterna varma och torra, men de är hårda och allt annat än bekväm att använda annat än i skogen.

Det ser ut som att de kan presentera Fairphone 3 den 27 augusti.

Jag blev besiken på Manjaro när jag hörde att de förespråkar proprietär mjukvara över fri mjukvara. Speciellt när vi redan har klanderfria Office-alternativ som Libre Office.

forbes.com/sites/jasonevangelh

Linuxkompis-forumet har en enkel antibot-kontroll vid registrering av konto nu. Det tycks ha stoppat den flod av bottar vi haft senaste tiden. :)

Känner jag någon som har någon form av erfarenhet eller kunskap gällande väggfästen för TV-apparater? Det känns som en djungel att hitta rätt.

Mitt Internet stängdes av för en stund sedan. Jag hade väl hoppats på att Bahnhof inte skulle ha så bråttom att stänga av det. Jag hoppas dock att det är igång i nya lägenheten när jag kommer dit imorgon. :)

Tänk om alla länder kunde plantera 353.633.660 träd vardera på ett dygn! Vilken skillnad det skulle göra för vår planet. :)

feber.se/samhalle/etiopien-pla

Detta är ett händigt verktyg för att kontrollera kontrasten mellan två färger, om den klarar de krav som finns för webbtillgänglighet.

webaim.org/resources/contrastc

De flesta borde vid det här laget redan ha hört talas om den nya sårbarheten MouseJack som drabbar användare med trådlös dongle från Logitech. Om du inte redan har patchat de senaste uppdateringarna borde du se till att göra det på en gång.

howtogeek.com/428767/update-yo

Apples säljsnack handlar mycket om hur miljövänliga de är, ändå jobbar de aktivt för att vara en av de sämre företagen mot miljön.

macrumors.com/2018/04/13/apple

Känslan som infinner sig när man försökt komma åt sin Raspberry Pi i 10 minuter via SSH och inser att man glömt koppla in den till nätverket.

Show more

Hund's choices:

Linuxkompis

En vänlig Linux-gemenskap för alla!