Är det någon som har koll på promenadskor för vinterförhållanden? Jag är på jakt efter nya till vintern.

Mina gamla skor från Salomon håller fötterna varma och torra, men de är hårda och allt annat än bekväm att använda annat än i skogen.

@rgggn Jag tycker att det är lagom runt 18-22°. :)

Det ser ut som att de kan presentera Fairphone 3 den 27 augusti.

@stemid Du borde testa uMatrix. Det är ljusår bättre än NoScript. :)

Jag blev besiken på Manjaro när jag hörde att de förespråkar proprietär mjukvara över fri mjukvara. Speciellt när vi redan har klanderfria Office-alternativ som Libre Office.

forbes.com/sites/jasonevangelh

Linuxkompis-forumet har en enkel antibot-kontroll vid registrering av konto nu. Det tycks ha stoppat den flod av bottar vi haft senaste tiden. :)

Känner jag någon som har någon form av erfarenhet eller kunskap gällande väggfästen för TV-apparater? Det känns som en djungel att hitta rätt.

@shellkron @levabilligt Jag tänker inte chansa med bakdörrar från Google. :)

Mitt Internet stängdes av för en stund sedan. Jag hade väl hoppats på att Bahnhof inte skulle ha så bråttom att stänga av det. Jag hoppas dock att det är igång i nya lägenheten när jag kommer dit imorgon. :)

@levabilligt @shellkron Tjejen använder den appen och är mycket nöjd. :) Tyvärr fungerar den inte för mig som inte har Googles bakdörr (Google Play Services) installerad på min Android-telefon.

Tänk om alla länder kunde plantera 353.633.660 träd vardera på ett dygn! Vilken skillnad det skulle göra för vår planet. :)

feber.se/samhalle/etiopien-pla

@shellkron Det kan faktiskt vara farligt att springa för mycket. :P

@shellkron Jag använder ingen alls. Jag tar inte ens tid när jag joggar. Jag tränar för att hålla mig i form och må bra, jag behöver ingen teknik för det. :)

Show more
Linuxkompis

En vänlig Mastodon-instans för alla Linux-användare.