Hund boosted
Hund boosted

Måste testa nummer 3

Efter SMHI:s varning - så får du ned temperaturen inomhus i extremhettan

se.laowl.com/sa-har-sanker-du-

@rgggn Faktiskt, trots att det var 28 grader inne. Hur gick det själv?

Hund boosted

"Även om kunden har valt att betala via autogiro så skicka Telia ut en pappersfaktura till dem som inte kan ta emot fakturorna digitalt. Detta innebär att årsavgiften för dessa fakturor nu landar på närmare 600 kronor om året istället för de cirka 200 kronor om året som de tidigare kostade."

feber.se/mobil/kritik-mot-teli

Är det någon som kan rekomendera mig en vettig telefonhållare för cykelstyre? En bonus om den är lätt att montera av och på då jag inte kommer använda den regelbundet.

@rgggn Neomutt sedan länge. Jag kan dela med mig av min konfigurationsfil snart.

Hund boosted

English <-> Svenska dictionary 

Finally a comprehensive #dictionary corpus: folkets-lexikon.csc.kth.se/fol

What's more: it is actively developed, has a web application, can be downloaded in XDXF format for offline use (works with #GoldenDict) and is CC-BY-SA licensed.

@trevligmjukvara Jag hörde att @iah varit på er om XMPP. Jag är en stor förespråkare av det och jag har använt det i över 10 år nu. Det är bra skit helt enkelt!

Vi har som bekant en XMPP-server om ni vill testa det. Det finns även möjlighet att skapa rum, som i sin tur kan bryggas, vilket ska vara enkelt via Matrix som jag förstått det.

Våra gruppchattar på XMPP, IRC och Matrix är ju bryggade och det fungerar bra, men det är min lilla ängel @selea som har ordnat det. :)

Om någon är duktig på Jekyll och vill hjälpa till med att ge @Linuxkompis lite kärlek är det bara att höra av sig till mig. :)

Show more

Hund's choices:

Linuxkompis

En vänlig Linux-gemenskap för alla!