Jag saknar den gamla vertikala multikörningen av applikationer som kom i Android 5. Den nuvarande som kom för någon version sedan visar ingenting och är ineffektiv.

Första bilden är lånad från Swedroid.se och visar Android 5 och den andra bilden är min egna och visar Android 10.

Igår var det våffeldagen. Då blev det chokladvåfflor med grädde, kolasås och hackade jordnötter.

Sakta men säkert görs det lite framsteg med mitt företag @iokeyboards. Min första produkt blir ett kretskort i storleken 65% och som just nu är i prototypstadiet. Det har hotswap-sockets, RGB-belysning på undersidan och mjukvaran är baserad på öppen källkod.

Mitt mål är att tillgängliggöra specialbyggda tangentbord för alla. Mer information kommer senare, men frågor besvaras gärna!

Vi gjorde hemmagjord kexchoklad med Dumle-choklad häromdagen. Det blev väldigt gott!

Jag gjorde några bakgrundsbilder för Gentoo Linux. Jag inkluderade lite olika populära storlekar upp till 8k UHD. Jag hoppas att ni gillar det!

cloud.operationtulip.com/s/CkF

På söndagarna brukar vi lyxa till med pannkakor till frukost. :)

I helgen åt vi upp de sista lussebullarna vi hade i frysen. Även dessa konverterades till lussebullsemlor med alldeles för mycket mandelmassa och grädde!

Version 0.23 av toot har ett nytt TUI som de kallar för just `tui`; `toot tui` och det ser helt okej ut. :)

Jag skapade en ebuild för Tuir, en fork av det numer nedlagda projeketet rtv. Jag gillar denna klienten många gånger mer än deras webbgränssnitt.

Jag har en aluminiumplåt för 60% tangentbord över. Det är en universell modell som stödjer att brytarhusen kan öppnas utan att man behöver löda bort brytaren.

Någon som är intresserad?

Linuxkompis

En vänlig Linux-gemenskap för alla!