Fäst toot
Fäst toot
Hund boostad
Hund boostad
Hund boostad
Hund boostad

"Även om kunden har valt att betala via autogiro så skicka Telia ut en pappersfaktura till dem som inte kan ta emot fakturorna digitalt. Detta innebär att årsavgiften för dessa fakturor nu landar på närmare 600 kronor om året istället för de cirka 200 kronor om året som de tidigare kostade."

feber.se/mobil/kritik-mot-teli

Är det någon som kan rekomendera mig en vettig telefonhållare för cykelstyre? En bonus om den är lätt att montera av och på då jag inte kommer använda den regelbundet.

Hund boostad

English <-> Svenska dictionary 

Finally a comprehensive #dictionary corpus: folkets-lexikon.csc.kth.se/fol

What's more: it is actively developed, has a web application, can be downloaded in XDXF format for offline use (works with #GoldenDict) and is CC-BY-SA licensed.

Om någon är duktig på Jekyll och vill hjälpa till med att ge @Linuxkompis lite kärlek är det bara att höra av sig till mig. :)

Har någon några bra idéer på en säker förvaring av en vattenflaska och lite annat som man kan ha på sin cykel när man cyklar till el-ljusspåret och joggar?

Hund boostad

I recently got the early bird version of @hund @iokeyboards new 65% ISO, hotswap, RGB underglow PCB.

Although it being an early adopter model I have to say that it is already really matured! Everything worked out of the box; the soldering joints of the components are all perfect and the hotswap doesn't feel flimsy at all!

It is a perfect board for newcomers and tinkerers who don't like the awkward and time consuming process of (de-)soldering their switches!

Jag gillar att den nya versionen av Nextcloud Notes till Android låter en dela text och länkar till en befintlig anteckning, istället för att bara skapa en ny fil med något konstigt filnamn.

ICA återkallar färska knippmorötter från Italien på grund av att produkten innehåller för höga halter bekämpningsmedel.

ica.se/kundservice/information

Hund boostad

XMPP är en öppen standard för direktkommunikation via text, ljud och video. Vad många kanske inte känner till är att XMPP har använts/används av många olika tjänster som Google Talk, Facebook Messenger, WhatsApp, Zoom, Jitsi, Nintendo Switch, Eve Online, Fortnite, Origin och League of Legends.

Show older
Linuxkompis

En vänlig Linux-gemenskap för alla!